1 In Spinning

“Firs i rød”

Der sad en anden instruktør på den røde cykel, end jeg forventede, da jeg kom til spinning i aftes – og det havde ikke behøvet at betyde noget – hvis det ikke lige var fordi, jeg bare ikke er til det puls spinning, den her instruktør kører.

Jeg har ikke pulsur på og jeg kender ikke mine værdier, så når han råber ”80 i rød, 1 minut” eller ”én over AT”, så er det næsten lige som at være til tandlægen …(”minus 7 i første …”) – sort snak!

Når man kører pulsspinning, sidder alle folk fuldstændig indadvendte og egocentrerede og glor på deres eget hjerteslag – kedeligt.

Jeg kører bedst, når jeg kører efter musikken. Det forsøgte jeg at gøre i aftes, bare sådan for mig selv.

Så mens de andre kørte op mod deres ”80 i rød, 1 minut” – stående, siddende, nogen tungt, andre i høj kadance, alle fuldstændig ude af takt med baggrundsmusikken,  så prøvede jeg at lytte til musikken og cykle efter beatet…

Desværre var musikken så lav, at jeg dårlig kunne høre den, for ham der sad og stønnede ved siden af mig (og så når man lig’som ikke den der ekstase) – og ydermere skruede instruktøren helt ned, midt i melodien, da han selv nåede sit klimax … heeeeey, er festen allerede forbi? Jeg var lige midt i noget!

Æv …

Hvis jeg skynder mig, kan jeg nå en time med Betina i eftermiddag kl. 17.30 – jeg skal først til foredrag om ”Optimal cykeltræning” kl. 19.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Touborg
    11. marts 2010 at

    Haha, super sammenligning. Havde du nogle huller så? 😀

  • Læg en kommentar