0 In Alkohol og alkoholfri

Fjorten flasker rødvin i julegave

Kaj har fået 14 – fjor-ten!! – flasker rødvin i julegave.

Har man så en fantasiløs chef?

God jul – og god fest, siger jeg bare.

Jeg kom forresten i tanke om, at et af de allerførste blogindlæg jeg nogensinde skrev på min daværende (og nu crashede Smartlog) blog, handlede om alkohol. Dengang for snart 7 år siden, var der ikke mange der bloggede. Det var stadig et nyt fænomen. De eneste blogs jeg indtil da havde læst var Liselottes og Lizelottes.

Overskriften dengang lød. “Hej, jeg hedder Helle. Jeg har et alkoholproblem”.

Dengang skrev jeg:

“Problemet er, at jeg ikke kan lade være med at drikke de der 2, 4, 6, 8 glas rødvin hver weekend.
 “Jamen, hvorfor skulle du da også det?”, spørger du måske. 
Fordi det går i benene. 
“I benene?!”, spørger du måske. “Jeg troede det gik i hovedet”. 
Forkert. Hos mig går det i benene.” 

Uhhh apropos ben- I formiddag gik der rigtig meget julehygge og low-carb brunch i Nikolines og min lørdag. Vi pjækkede fra vores planlagte deltagelse i Fredericia CC’s MTB løb. Det øsregnede udenfor og Nikoline var kaldt på arbejde over middag.

Men i morgen skal jeg UD. Jeg skal til Jule MTB opgaveløb og mine ben er IKKE ødelagte af rødvin.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar