6 In Motionscykling

Flad torsdag

Et migræneanfald inden middag – så er sådan en torsdag sat i perspektiv! Øv, hvor har jeg haft hovedpine!

Alligevel slæbte jeg mig gennem arbejdsdagen og fik ryddet mit skrivebord for opgaver inden jeg gik hjem kl. fire. Bla. blev jeg færdig med et stort tilbud og da jeg lige ville ringe og spørge efter kundens e-mailadresse, fik jeg den besked, at min kontaktperson ikke var ansat længere!! Hva pokker foregår der, derude i virksomhederne?!

Under aftenens træningstur var jeg flad og udmattet, grænsende til det pinlige – efter 30 kilometer spurgte Vibeke om hun skulle følge mig hjem!!

Ikke på vilkår!

60 kilometer senere kørte jeg cyklen i garage. Søren har været forbi trykkeriet og da jeg kommer hjem ligger der en stak blade til mig. Åbner forsigtigt og spændt (nogen trøkfjl vi har overset?) – Det ser det vist ikke ud til (selvom jeg undres over hvorfor mit billede på side 41 dog er blev pixelleret … )

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Lone
  15. maj 2009 at

  Hej Helle
  Har du prøvet med 2 pamol og 2 ipren på en gang, når du kan mærke anfaldene komme? Vi tror, det er det der hjælper Michael så meget at han kan fortsætte sin posttur, hvor han før var ødelagt i mindst et døgn.
  God weekend.

 • Reply
  Helle
  15. maj 2009 at

  I princippet mærker jeg ikke migræne, som noget der “begynder at komme”. Det ER der, fra det ene plitsekund til det andet:
  Det først tegn jeg får på et migræneanfald er en lille “stjerne” i mit synsfelt, der begynder at sidde og flimre. I løbet af de næste 30 min breder synsforsyrrelsen som en “halvmåne” der først folder sig ud, og så aftager igen. I disse 30 minutter er jeg blændet og kan ikke se meget.
  Bagefter har jeg hovedpine og er “bombet” (bedre betegnelse, kan jeg ikke lige finde, for det jeg føler i hovedet: Bombet!).
  Det vil sige, at når aurasymptomerne (synsforstyrrelsen) viser sig, så er migræneanfaldet allerede i gang og jeg kan ikke forhindre det i komme eller i at gå sin gang 🙁
  Sådan har min migræne været, siden mit første anfald som 10 årig.
  Heldigvis kan jeg fortsætte min dag (må bare lige lade være at læse eller kigge på computerskærm i de 30 minutter jeg ikke kan se) og det er min erfaring, at frisk luft og motion er bedre, end at gå hjem og lægge mig på sofaen.

 • Reply
  Lone
  15. maj 2009 at

  Michael har samme “start”. Men slipper lettere for synsforstyrrelsen og er kun lidt tung i hovedet hvis han tager tabletmixet, så snart han mærker/ser starten. Han blev anbefalet at prøve det af en læge på sygehuset, fordi det hjælper nogle.

 • Reply
  Helle
  15. maj 2009 at

  Det er i hvert fald et forsøg værd – så jeg vil huske dit råd.

 • Reply
  leo
  16. maj 2009 at

  Ømme hoveder ved jeg (heldigvis) ikke noget om , men det pixellerede billede har jeg jo haft fingrene i:
  Det er værre i bladet end i Publisherfilen. Billedet er i 72 dpi og ikke skaleret. Det er ikke synderligt skarpt, men pixelleret som i bladet det altså slet ikke. ElboTryk skal have en over nakken… ;o)

 • Reply
  Helle
  20. maj 2009 at

  Ja DET skal Elbo Grafisk!! Billeder i 72 dpi kan man jo ikke trykke!!! Jeg vil have en kreditnota!

 • Læg en kommentar