0 In Motionscykling

“Flere og flere ta’r cyklen …”

Meget af min dag, går med at ligge og læse (hvis jeg slapper ret meget mere af, skider jeg i bukserne!!!!), og når jeg har gjort det i 6 timer, er jeg “skeløjet” og øm i ryggen og så er al anden aktivitet et kærkomment afbræk.

I går sidst på eftermiddagen, benyttede jeg lejligheden til at tage imod invitationen fra Middelfart Kommunes “Tak for hjælpen”-arrangement, til de kaptajner, der havde været med i kampagnen “Vi cykler til arbejde”. Og det blev såmænd en overraskende hyggelig time i Middelfart Salen på Kulturøen. På billedet er det René fra Dansk Cyklistforbund der er på. Før ham havde borgmesteren (Uuuuhha – han ligner én, der kunne trænge til at komme ud at cykle!) talt lidt om alle de sundhedsmæssige fordele, der er ved at vælge cyklen.

Morten Westergaard fra Middelfart Kommune startede sin tale med at sige: “Flere og flere ta’r cyklen – men jeg ER nu lidt bitter, på ham der tog min på Fredericia banegård forleden!!”

95% af salens fremmødte kaptajner var kvinder. “Det er måske mest kvinderne, der cykler på arbejde?”, filosoferede borgmesteren ud over forsamlingen. Hvortil én svarede: “Det er fordi manden har bilen!!”. Jeg tror mere end halvdelen repræsenterede forskellige offentlige arbejdspladser.

Vindercyklerne var også damecykler, men dem vandt hverken jeg eller nogen på mit hold. Skidt pyt – de to (so much last year) out-datede Centurion damecykler, der blev udloddet, var ikke nær så fede, som min egen MBK.

Og apropos MBK’en, så fyldte én tanke mit hovedet nede i Middelfart Salen i går: Hold op, hvor jeg glæder mig til jeg igen kan sætte mig op på min hvide MBK (I ved, den med blomster i cykelkurven) og cykle på arbejde. Og udsigten til at kunne det, er ikke nær så urealistisk, som at cykle 1200 km på raceren i uge 29!

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar