0 Udgivet i Tour de Paris

Flot ser det ud

Heldigvis, at det ikke gik værre for Team Rynkeby Trekanten, som blev ramt af en lastbil i forgårs. En MEGA forskrækkelse og 2 ryttere en tur på skadestuen – men alle kunne køre videre bagefter.

I går kørte vi næsten samme rute, som mange af Rynkebyholdene, så vi overhalede hinanden på skift. De vinkede og sang og var glade – det er hyggeligt, at møde dem. “De kommer lige om lidt”, råbte de til AP og jeg – de vidste godt, hvem vi servicerede.

Flot ser det ud, når de store gule felter af cyklister bevæger sig igennem sommerlandskabet.

rynkebytrekanten

Vores Dini Tours hold i blå farver ser også flotte ud og i år har stort set alle kørt i Dini bluserne alle dage. Det giver en særlig sammenhørighed, at være i ens tøj. Selv firmaholdet fra Siemens har (mindst hver 2. dag) cyklet i Dini Tours tøj og har i det hele taget socialiseret sig, deltaget i og ikke mindst bidraget til fællesskabet.

Kajs hold var lidt sammenspist de første dage. Det skyldtes at holdet bestod af 8 sjællændere, som kom sammen, havde cyklet sammen hjemmefra og havde deres eget sammenspiste fællesskab, som de ikke havde behov for, at lukke de andre ind i. Det var ikke let, for de 3 jyder i gruppen og Kaj, at komme ind der. Sjællænderne havde deres egne slagsange hjemmefra, som Kaj og jyderne ikke kunne synge med på og de var IKKE umiddelbart indstillet på, at lytte til Turlederen, for de var vandt til at cykle på deres egen måde.

De blødte vist lidt op hen på ugen. Om ikke andet, så da trætheden kom og alle fik brug for alle. Der var vist også noget, med nogle interne opgør, der blev klare i løbet af ugen. Men dem holdt Kaj sig klogeligt langt ude af.

Ærgerligt for Kaj, synes jeg. Det var ikke det sjoveste hold, at få til at “spille-sammen” og det er det med samspillet, som Kaj synes er mest udfordrende og sjovt, når han får sådan en gruppe, som skal følges til Paris.

Nå – jeg må hellere få pakket kontoret ned og komme ud til de andre.

So long.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar