1 Udgivet i Motionscykling

Flov lusker jeg ned bagved …

Søndag morgen krydsede jeg fingre for godt vejr og tog til fællestræning.

Vi var 12 i gruppen – 2 piger, resten mænd. Uhhhh – jeg ER ikke glad for at ligge inde midt i sådan en gruppe lige pt. Det er når folk sidder og snakker og kigger til siden, når de slår store slag uden om huller i vejen – jeg bliver totalt anspændt.

Så har jeg ladet mig fortælle, at hvis man ikke bryder sig om at ligge på hjul, må man lægge sig op og trække. Foran er der frit udsyn og så tør jeg bedre træde igennem.

Så det gjorde jeg.

Så ligger man der i front – ude af form, skadet og mindst 8 kilo overvægtig. Jeg bliver altid lidt nervøs for, at ligge og spærre det hele for de andre (hader selv, når folk ikke cykler fremad). Så jeg tager mig sammen og sparker til cyklen.

Træder til ….

Dælme om der ikke bliver “råbt saml” op og “én ned” – og “Helle, hvad pokker har du spist til morgenmad? Du sprænger jo gruppen!”.

Mig? Køre for stærkt? Sprænge gruppen?

Nej NU står verden ikke længere!

Flov lusker jeg ned bagved og holder pæn afstand.

70 kilometer senere lander jeg hjemme. Det blev en god cykeltur og rigtig god træning. Nu vil jeg slappe med noget “Tour de France” i sofaen.

Andre blogindlæg

1 Comment

  • Svar
    MrsBaloui
    2. juli 2012 at

    Kender det godt, selvom det plejer at være mig, de skal “samle op” – og at det ikke er på cykel, men på løbeben 😉

  • Læg en kommentar