1 In Familie

Fødselsdagshemmeligheder

Denne mandag ringer det tidligt ud og efter dagens pligter er der fest: Laura fylder 7 og faster Helle har fødselsdagshemmeligheder. 🙂

bolledame

(Det er GODT NOK mange år siden, jeg har bagt en bolledame, til en lille fødselsdagspige.)

For 7 år siden, var den 25. februar en lørdag og jeg husker godt var jeg lavede, da jeg blev ringet op og hørte den lille pige, var blevet født.

Jeg rettede kommaer!

Sammen med en korrekturlæser brugte jeg hele lørdag den 25. februar 2006 på, at rette kommaer i “Verden omkring den store sten”, inden bogen skulle i tryk. Det var dengang jeg besluttede mig for, at jeg ikke ville skrive flere bøger, før jeg kunne sætte kommaerne rigtigt første gang.

Det var iøvrigt slående, som Hilda Heicks beretning om sin barndom i 1950’erne lignede min mors (bortset fra, at Hilda voksede op i hovedstaden og min mor på landet). Det er født samme år og især da Hilda fortalte om skolegang, var der mange historier, der mindede mig om min mors. Og – ja, nærmest ordrette sætninger. F.eks. den her om en folkeskolelærer: “Han skulle aldrig have haft med børn at gøre!!!”. Hold op, hvor var der mange folkeskolelærere der fik både tyraniseret og traumatiseret børnene dergang.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Helle Munk
  25. februar 2013 at

  Uhmm! Den ser god ud. 🙂
  Helt enig i dit sidste afsnit. Selvom der også kan være dårlige lærere nu, tror jeg generelt lærerne er meget mere engageret i børnene nu. Det har vi i hvert fald oplevet med vores børns lærere.

 • Skriv et svar

  Read more:
  Værn om de frivillige hjælpere!

  Jeg har tit været frivillig hjælper i forskellige sammenhænge og har også meldt mig som hjælper til vores nært forestående 24 timers løb.I aftes modtog pigerne og jeg en mail...

  Close