0 In Helbredet

Første gang i pedalerne

Første gang med fødderne i pedaler siden cykelstyrtet 9. december.

Det foregik på hometraineren, som Kaj har sat op til mig inde på værelset.

Det var første gang med pulsen oppe i (snart) 6 uger. Første gang med sved på panden (når man fratrækker smertens svie og koldsved).

1 time i sadlen. En OK oplevelse … i mangel af bedre. Det gjorde lidt ondt i ribbenene og MEGET ondt i røven! (Mit hjerte har jeg helt glemt at bekymre mig om – i ved, man kan kun have ondt ét sted af gangen 😀 )

PS. Jeg har nu været 100% medicinfri i næsten en uge. Der er ikke engang behov for panodil om morgenen. Det dejligt. Når det er sagt, tror jeg ikke bruddene er stabile, for jeg kan høre (og mærke) at det knækker og knager i ribbenene når jeg vender mig i sengen eller trækker vejret dybt.

PPS. Og NU: UD at gå – frisk luft får man ikke meget af på en hometrainer.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar