0 In Løb

Første løbetur siden Hjerteoperationen

I dag skete det! Jeg har været ude at løbe for første gang siden hjerteoperation 14. juni.

Emilie forsøgte allerede i sommerferien, at lokke med mig ud at løbe på Langeland. Hun prøvede faktisk kraftigt at overtale mig, men af en eller anden uforklarlig grund turde jeg ikke at løbe … endnu. Det er irrationelt (som så meget andet, der foregår oppe i hovedet). Jeg havde på daværende tidspunkt allerede svømmet flere tusind meter og cyklet over 1000 km siden hjerteoperationen, men løbe turde jeg ikke … endnu.

Men i dag tog jeg med Emilie (som er på weekend besøg) på en morgentur med forbehold for powerwalk. Det var helt OK. Og (selvfølgelig) gik der ikke ret lang tid, før vi løb.

Og jeg mærkede jo ikke noget unormalt til mit hjerte, ligesom jeg ikke har gjort når jeg cykler.

Når Emilie og jeg en sjældent gang løber ture sammen, er det lige dele småløb, hygge, natur, snakke-stops.

Og fotografering.

Det er det bedste ved en løbetur. Nydelsen. Luften. Duften. Naturen. Og hyggen hvis man har selskab.

Jeg løber faktisk aldrig for at komme hurtigt hjem.

Jeg skal faktisk sjældent skynde mig hjem overhovedet. 🙂

Det var SÅ dejligt at løbe lidt igen. Jeg er glad for, at Emilie fik mig lokket ud. Jeg må snart løbe en tur igen. Løb er godt for hjertet.

Og godt for det mentale 🙂

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar