0 In På skrump

Første uge

“Man bli’r hvad man spiser” er der nogen der siger. Jeg følte mig som en grønsag på årets 2. lille cykeltur.

Puha – det er hårdt at komme i gang igen efter en december, hvor tiden bestemt ikke blev brugt på cyklen. Hvor er det uretfærdigt, at det føles som at starte forfra, efter bare en måneds cykelpause. Det er jo nærmest ubehageligt, at cykle bakker. Heldigvis fik jeg i ugen der gik gode tilbagemeldinger på EKG og blodprøver (som jeg selv vælger at få taget hver halve år – #jegersprungetudsomhypokonder) – så ingen undskyldninger der.

Solen tittede frem under turen og vi kastede skygger på de våde landeveje på vores gravel cykler.

Efter sådanne 40 km havde jeg brug for en middagssøvn på sofaen da jeg kom hjem.

Første uge i Årets Store Januarkrammer er gået og jeg har tabt det halve kilo man kan forvente at tabe på en uge. Der er laaaaang vej til resultater der kan ses eller mærkes. Og ultålmodighed er som bekendt mit mellemnavn.

Inden jeg tog ud på cykeltur spiste jeg A38 (0,2% fedt) og en skive af Kajs mega lækre grydebrød (80 gram). Kæft – det smagte så englene sang! Til frokost efter cykelturen: resten af spidskålssalaten fra i går aftes. Når ellers jeg har fået samlet kræfter, står eftermiddagen på forberedelse af simremad til aften … og afslapning. Jeg skal allerede ud på cykel i morgen igen. Sæsonens 3. afdeling af vintercup står for døren.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar