0 In MTB

Føj for en omvej

I dag deltog jeg i en MTB event i Blåbjerg Plantage sammen med Dini Tours. Jeg kørte med i en gruppe, der kørte det hvide spor og det gik rigtig godt. Jeg kom OP af alle bakkerne, godt NED af flere og fik en rigtig god rytme på cyklen, på det fine spor.

God træning.

Bagefter var der frokost under de blå Dini pavillioner, hvor vi pakkede os godt ind i tæpper. Ufff – det var blæsende koldt, så snart vi kom ud af skovens læ.

Kaj havde ikke fået nok af at cykle, så da veninden og jeg gerne ville hjem, cyklede han videre og kunne få kørelejlighed hjem med én af de andre.

Veninden og jeg skruede godt op for varmen i bilen, monterede min cykel og drejede snuden mod øst – ud af skoven. Vi satte GPS’en i min smartphone til at navigere os hjem til Middelfart og drog af.

Efter en tid, begyndte jeg at undre mig over, at der stod Tarm og Søndervig på skiltene foran mig. Noget sagde mig, at det ikke var retning Middelfart.

GPS’en lod som ingenting og vi mistede tilliden til den og vendte om. For en sikkerheds skyld, kørte vi helt tilbage til Varde. Mon ikke der snart kom nogle skilte, der viste os på vej?

Efter mere kørsel, så jeg pludselig nogle skilte, hvor der stod Hjerting.

“Her har jeg cyklet vintercup engang, fortalte jeg begejstret veninden. Så vidt jeg huskede, var der ikke langt hjem der fra?

I Hjerting genkendte jeg ingen veje hjem – og pludselig så vi hav.

Vi var i Esbjerg!

“Her har jeg engang været på en fantastisk Hærvejstur ….“, fortalte jeg ….  men NU VAR VENINDEN VED AT VÆRE TRÆT AF AT HØRE, OM ALLE DE STEDER JEG HAVDE CYKLET.

Vi kunne ikke finde hjem!?!

Det var 1 time og tre kvarter siden ,vi var kørt fra Blåbjerg Plantage og vi holdt her:

traelsdeter

 

Herfra lykkedes det os endelig, at finde ud til Motorvejen(og jeg undlod at fortælle veninden om i sommers, hvor jeg cyklede her over på en fantastisk cykeltur …)

Vi var endelig på vej hjem!

Hold da op, for en omvej og sikke en møgafslutning, på en ellers dejlig cykeldag.

Kl. var 16. da jeg endelig landede hjemme i Middelfart, dødtræt … ikke af at cykle, men af, at køre bil.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Godt vejr til et rengøringsflip

Sikke dog et pragtfuldt regnvejr, til et rengøringsflip. Og rengøringsflips skal som bekendt udnyttes, før de går væk. Det hører til sjældenhederne, at jeg støvsuger mine lofter og "muger ud"...

Close