3 In Foreningsarbejde

Foran deadline

Og herhjemme ligger der et klubblad og venter på mig. Deadline var i lørdags, men jeg har været snu, har jeg. For jeg har arbejdet på forskud, og her 2 dage efter “dødslinjen” og 1 dag efter, at jeg kom hjem fra Post Danmark Rundt, er bladet stort set klar til tryk.

Jeg mangler bare lige et par artikler (skribenterne har fået udsættelse ugen ud), så kan jeg sende bladet i første korrektur hos Leo.

Det har været en rigtig “copy/paste” opgave denne gang. Jeg har ikke behøvet at skrive én eneste artikel selv. Alt indholdet er mailet til mig fra de skrivende medlemmer og jeg har blot behøvet at plotte artikler og billeder  ind i bladet og det har jeg gjort efterhånden som de kom.

Jeg tror vi runder 60 sider denne gang  – auw min arm, det bliver et tykt blad – så ryger frimærkeomskostningen vist lige en portogruppe op.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Touborg
  4. august 2009 at

  At være på forkant med sagerne er ikke noget jeg oplever tit. 🙂

 • Reply
  Helle
  5. august 2009 at

  Det har jeg faktisk været “berømt for” lige siden skoletiden. I Gymnasiets blå bog anno 1984 står der om mig: “Helle har altid opgaverne færdig længe før tid – til stor irritation for alle os andre”.
  Jeg er nødt til det, fordi jeg ikke arbejder særlig godt under pres.

 • Reply
  Touborg
  5. august 2009 at

  Det indtryk kunne jeg også godt få af dig. 🙂
  Er selv en af dem som venter lidt med sagerne, og har det fintt med det. Men at være på forkant giver nu en anden tilfredsstillelse – og ro.

 • Læg en kommentar