0 In Arbejdslivet

Forbereder mig på en lang dag

Onsdag morgen forbereder jeg mig på en laaaaaang arbejdsdag. Jeg starter med at “gå en tur med hunden” (også selvom jeg ingen har) og så fylder tasken med sund energi fra Løjstrup Frugtplantage (alle trick gælder).

logstrupfrugtplantage

Lange arbejdsdage virker på min krop som interkontinentale flyvninger. Låst (i flysæder … på kontorstole), spærret inde i små rum (kontorer), uden mulighed for frisk luft eller dagslys eller bare det, at kunne gå hvorhen man vil, når man vil.

Man bliver så rastløs og øm og tung i hovedet …  🙁

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Aj, Lady Merida. Det skulle du ikke høre.

En dejlig weekend i februar lakker mod enden og jeg kan notere flere succesoplevelser - og dem skal man som bekendt huske at fokusere på. Den startede som bekendt med...

Close