0 Udgivet i Ferie

Forelsket i Sæby

Jeg bliver så let forelsket om sommeren. I sidste uge forelskede jeg mig i Mols (igen). I forgårs forelskede jeg mig i Den Fynske Landsby (sååå hyggelig) og dælme om jeg ikke i dag har forelsket mig i Sæby!

Sæby? Her har jeg ellers (så vidt jeg husker) aldrig været før, men Kaj inviterede mig til at komme og tilbringe de sidste dage af TV 2 på Tour sammen med ham her på Hotel Viking. Godt nok arbejder han noget af dagen, men jeg tog gerne den lange togtur herop, for at udforske området på egen hånd.

Uden cykel er min næst-bedste disciplin at vandre, når jeg er på ferie. Da Kaj var taget ned på havnen, for at klargøre dagens cykelløb, gik jeg til standen. Der er kun 300 meter derned.

Ohhhhh, my god!

20150724_104242

Hvor er her smukt!

Giv mig en strand, lyden af bølgeskvulp, lidt solskin og jeg forlanger ikke mere.

Jeg vandrede 5 kilometer mod nord og samme vej tilbage langs stranden. Herefter lagde jeg mig på et tæppe og NØD solen, som var fremme hele formiddagen. Ahhhhhhhhh …..

20150724_104854

Over middag så jeg lidt cykelløb og så bla. Maria komme i mål på MTB løbet.

20150724_125609 (1)

Jeg spiste frokost sammen med Kaj og Martin og senere på eftermiddagen gik vi i hotellets Wellness afdeling – pool, spa – dem-ganzen-mollevitten …. jeg takkede nu pænt NEJ TAK til en tur i den udendørs jacuzzi, hvor der sad 15 svedige TV2 på Tour medarbejdere (alle mænd) og drak pænt mange øl.

Kaj steg ned og sluttede sig til festen. Jeg listede et andet sted hen, hvor der var fredeligt og plads til at svømme.

Senere hørte jeg, at der var gået så mange øl i den, at nogen havde skubbet den kvindelig hotelmedarbejder i vandet 3 gange (fordi hun meddelte dem, at nu lukkede bassinet, sådan en lyseslukker) – sidste gang inkl. hendes mobil telefon og hun havde været ret tæt på at slå hovedet mod en flisekant og tja, OK – så var det vist heller ikke sjovt mere. (Da havde MIN mand da heldigvis forladt selskabet).

De lover meget dårligt vejr i morgen. Jeg vil ind og se gadeløbet, hvor Martin lover, at de nok “skal hen og pille cykelryttere ud af hegnet”, så glatte bliver brostenene i vådt vejr.

Her på hotelværelset nyder jeg (dejlig træt) en kande kaffe, mens Kaj tager nogle flere øller, sammen med kollegaerne.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar