3 In Teenagere

Forståelse …

Emsige mødre der sms'er kan være anstrengende. Jeg gør det tit: "Hvor er du? – hvornår kører I? – hvornår er du hjemme??"

Og tit bliver der svaret: "Tag det nu rooooligt" …

Men det gør jeg selvfølgelig slet ikke!

Forleden aften spiste jeg middag alene med Nikoline. Hun snakkede om kammeraternes kammerat, som blev kørt ned af toget i lørdags. Hendes øjne flød næsten over, da hun sagde:

"Og jeg tænker sådan på hans mor … han tog bare til halbal … og kom aldrig hjem mere …!"

Så var det jeg sagde: "Der har du, hvorfor jeg nogle gange sms'er til dig kl. 04.00 om morgenen – kan du forestille dig, hvordan det føles når ens barn løber rundt ude i nattelivet?!"

Det tror jeg hun kunne, lige der …

Og i nat kl. 04.00 fik jeg en sms, hvor der stod: "vi der der og nu tager vi derhen …."

Nikoline fylder 18 til sommer. Da jeg var i hendes alder, boede jeg allerede i Kajs lejlighed. Vi gik også i byen hver weekend - og mobiltelefonen var slet ikke opfundet! Mærkeligt, at tænke på …

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Lene
  15. april 2007 at

  Og det tror jeg vi mødre skal tænke på en gang imellem, for jeg har virkelig også haft svært ved ikke at bruge sms, men jeg gør det ikke (næsten ikke 😉 )
  Min mor måtte sige intet nyt er godt nyt, når vi fem rejste ud i verdenen og der gik uger før hun hørte fra os.

 • Reply
  helle
  15. april 2007 at

  “Intet nyt er godt nyt” – det sagde min mor også altid.

 • Reply
  Hanne
  15. april 2007 at

  Men det mest pragtfulde er dog at de ved at de kan ringe hjem og blive hentet! Sådn havde vi det også – ligemeget hvor stiv jeg var og hvor jeg var, så var det til hver en tid bedre at jeg ringede og blev hentet – så kunne tømmermændene (de reelle og de moralske) blive henholdsvis plejet og martret næste dag 🙂 Intet nyt ER godt nyt..

 • Skriv et svar

  Read more:
  Hærvejsløbet – check!

  Kl. 12.12 lørdag middag startede jeg, Kurt og Kurt og 3 Baghjulere mere den 160 km lange landevejscykeltur mod Viborg. Og det blev virkelig en super tur, hvor jeg kunne...

  Close