1 In Mallorca

Første dag på cyklerne

Første dag på Mallorca er gået. Vi fik vores cykler udleveret i formiddags og kl. 13 skulle vi rulle ud i grupperne på den første tur.

Vi kunne vælge mellem Dini Tours gruppe A, B, C og Caféholdet. Kaj snuppede A gruppen og Nikoline og jeg tog ud med C holdet.

Hoooolda op, hvor det gik – med 35 kilometer i timen og vinden i ryggen!

Allerede den første dag her, skulle vi bestige et bjerg: Opkørslen til ”benzintanken” – 8 kilometers stigning på 6% – jeg var der for 3. gang i mit liv, men det var Nikolines første bjerg.

Det gik forrygende for hende. Hun kørte fra mutti her – i jævnt tempo og med stort overskud.

Efter et lille besøg på klostret i Luc – det er her Nikoline og hendes værelseskammerat Mette er fotograferet der – kom den laaaange nedkørsel til Pollenca.

Nikoline strøg ned sammen med frontgruppen – og jeg havde glæde af det flade styr på min ”sportsrad” …. Som forventet sad jeg lige så godt på den, som på min mountainbike og nedkørslen blev mere afslappet for mig.

Efter 70 kilometer nåede vi hjem 15 min. før poolbaren lukkede. Øl og vand og solskin og hygge – herligt!

Dag 1 er gået. Vi er trætte og varme (vejret har været strålende solskin) og vi glæder os til at komme på cyklerne igen i morgen.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Asger
  22. april 2012 at

  Uh, hvor lyder det altså bare dejligt alt sammen!

 • Leave a Reply

  Read more:
  Unfold your power, Helle!

  Jeg var på kursus i dag. Unfold your power, hed kurset og jeg havde et gavekort. Jeg lærte mange gode ting. Bla. lærte jeg, at man ikke må sige, at...

  Close