0 In Motionscykling

Frankrig gik Orange

Frankrig gik orange i går. Udenrigsministeriet fraråder alle unødvendige rejser dertil. Vores tur til Provence kan ikke gennemføres. Den er aflyst pga. fare for Corona-smitte … Vi får alle vores penge retur.

Det er SÅ ærgerligt!!

Men sådan har der været så meget i 2020 … Vi kan ikke rejse, vi kan ikke forsamles.

Har jeg fortalt, at motionscykelløbet Odense-København er aflyst? Og Royal Run? Rock under Broen? Lillebælt halvmarathon?

Hvad mangler vi efter hånden at aflyse?

Jo! Ørbike! 12-timers spinningseventen første weekend i november.

Jeg har godt nok svært ved at forestille mig 250 kamp-svedende mennesker på spinningscykler samlet i en hal i Ørbæk om bare 2 måneder. Når jeg tænker på, hvordan vi sad, skulder ved skulder og hvordan hjælperne gik op og ned mellem rækkerne, og tørrede søer af SVED op med svapere. AdddrrrkkkkK!!!

Det var ellers sjovt. Det havde jeg også glædet mig til. Jeg har en billet til en cykel (lige som jeg har billet til Odense-København). 1000 kr. mig her og 1000 kr. mig der. Spinningscyklen ville chefen ellers sponsorere, men jeg har aldrig fået kradset pengene ind hos ham. Nu er det måske lige meget? Veggerby har ikke givet pengene tilbage. Gad vide om Ørbike gør det, når det kommer der til?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
4.681 km

Det er blevet den 6. august igen og jeg er 998 km forud for sidste års træningsdagbog ...

Close