1 In Vejret

Fratagelse af alt håb

Jeg læser IKKE vejrudsigter!

Vejrudsigter tjener i mine øjne til fratagelse af ethvert håb … Om godt vejr, forstås.

Næ du – jeg kigger ud ad vinduet lørdag morgen, før Vintercupprøveløbet. Hvis det er tørvejr, så er jeg glad. Skulle det vise sig IKKE at være tørvejr – hvorfor dog så allerede begynde at ærgre sig over det, fem dage før!

Mens Kaj boede i Norge, var DMI.dk fjernet fra mine Hyperlinks … Nu ligger den der skisme igen og det er ikke mig, der har placeret den der  :-/

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  ib
  30. september 2009 at

  Nej – det er kajakroeren og lystfiskeren som spotter vejrmeldingen for bølger, krusninger på vandet og for vind og strømforhold. Sådan noget er også vigtigt at kunne, når man er fluefisker. Fanges ingen fisk, så kan man jo da altid kroge vejrsituationen i stedet.

 • Skriv et svar

  Read more:
  Ekstra hård bakketur

  I dag gik turen til Skanderborg. Jeg skulle mødes med Nikoline, som havde forberedt en 100 kilometers cykelrute til os. Vi drog ud på ruten i bagende solskinsvejr og turen...

  Close