5 In Film & Fjernsyn

Fredag aften i den bedste sendetid

Jeg ser næsten ikke fjernsyn i sommerhalvåret. Og hvor er det egentlig sjældent, jeg går glip af noget af den grund…

Når aftenerne så begynder at blive mørke hen på efteråret, ender jeg ofte i sofaen fredag aften. Og så er der "underholdning" på programmet. Folk vil åbenbart underholdes fredag og lørdag aften, ser det ud til.

Jeg synes ikke, der er noget mere kedeligt, end "TV underholdning"!

I aftes satte jeg mig foran fjernsynet med et åbent sind. Jeg ville være positiv. Jeg var besluttet på, først at gennemføre Vild med Dans og dernæst Deep Impact.

Vild med Dans lignede til forveksling de foregående udseendelser. Et værtspar, der forsøger at gejle en stemning op. Et par sekunders klip fra parrenes træningsuge. Deres optræden. Dommernes forudsigelige og kedelige pointgivning.

Da vi var igennem par nr. 4 gik jeg død. Det kunne simpelthen ikke være deres alvor, at vi skulle trækkes igennem 10 par!!

SÅ var det, jeg kom i tanke om noget bedre at foretage mig. Jeg rejste mig fra sofaen og satte mig i stedet foran computeren, hvor jeg begyndte opsætningen af næste nummer af klubbladet.

Så Deep Impact kl. 22.00 da. Jeg fik også taget hul på den. Fulgte troligt med i halvanden time. Så kedede den mig bare så meget, at jeg gik i seng.

Hvorfor kan jeg ikke gennemføre en ordentlig fjernsynsaften, lige som alle andre mennesker!?

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  LeneKC
  16. september 2006 at

  Fjernsyn kan jeg også godt undvære, men lige netop vild med dans synes jeg om , ikke pga værtsparret, men mere fordi jeg elsker dans og synes det er sjovt over tid at følge udviklingen.Så den udsendelse ligeson drengene fra Angorra var/er noget som langsom sniger sig ind på mig.

 • Reply
  Frida
  16. september 2006 at

  Fjernsyn er kedeligt. Livet er meget sjovere 🙂

 • Reply
  Lizelotte
  16. september 2006 at

  Jeg vil helst se film og nyheder. Og engang imellem dokumentarprogrammer om noget, jeg interesserer mig for.
  Hit med dansen, Vild med dyr, Syng en sang, Big Brother, Familiebytteriet og hvad det nu altsammen hedder …. jeg gider ikke bruge mit liv på det.
  Skod-tv ser jeg kun, hvis jeg er syg og ikke gider læser… 🙂

 • Reply
  Lommen alias Pernille
  16. september 2006 at

  Jeg ville mene, det er et meget, meget sundt tegn, at du keder dig over tv-underholdning… Er det noget at stræbe efter at kunne udholde en hel aften foran kassen? Ikke i mine øjne! – Og da slet ikke fredag-lørdag!
  🙂

 • Reply
  Moster Tulle
  16. september 2006 at

  Hmm – enhver ting til sin tid. Jeg er heller ikke fan af underholdningsprogrammer, som sådan. Det er oftest en tåbelig vært med nogle overeksponerede kendte. Det har dog en fordel og det er at det kan ses af hele familien – fra yngstepigen på 6 år til forældrene. At alle så ikke gider er en anden sag, men vi tøser (6, 13 og 41 år) hygger os meget godt med Vild med dans..skal nok lige vænne os til værterne som ikke scorer nogen høj karakter fra vores side.

 • Læg en kommentar