0 In Motionscykelløb

Fredag aften i Motala

Vi ankom til Motala sidst på eftermiddagen og gik direkte til torvet, hvor start/målområdet allerede summede af cykelaktivitet.

Indrømmet …. det var svært, at stå der med sit startbevis og så skal man ikke ud at cykle i morgen! Syret og uvirkeligt! Jeg hentede min startpose alligevel. Sæt nu, der var et eller andet lækkert i den? (Det var der ikke).

Der var masser af boder med cykel-lir og cykeltøj …  jeg trøstede mig selv med en masse indkøb. Jeg kan da konstatere, at mit visa kort virker fint her i Sverige 🙂

Normalt synes jeg det er snyd, at cykle i trøjen, når man ikke har gennemført løbet. Men som Vibeke siger: “Det gælder ikke for dig, for du har VIRKELIG haft intentionen!!” Desværre tillader min smertende skulder mig ikke ét sekund, at glemme, hvorfor jeg er her uden cykel 🙁

Nu sidder vi på hotellet – godt mætte efter en god middag nede i byen.  Hotellet her (som drengene hjemmefra anbefalede os) er rigtigt dejligt. Vi er hoppet i “campinghabitten”, har indtaget “matsalen” … og vi har rødvin med hjemmefra.

I morgen går det løs med Tjejvättern – og jeg skal nok heppe pigerne godt af sted.

You Might Also Like

No Comments

Skriv et svar

Read more:
Ventet og alligevel uventet

I dag har jeg for første gang nogensinde, set et menneske dø...! Både torsdag og fredag, havde hele familien været samlet omkring min svigermors dødsleje. Hvert åndedræt så ud som...

Close