3 Udgivet i Foreningsarbejde

Fredag med billeder

Fredag eftermiddag startede med et besøg på Odense Sygehus, hvor min svigermor er indlagt.

Uha – sygehuse og sygdom  …. jeg er ikke god til den slags. Odense Sygehus minder ellers mest Kaj og jeg om noget godt, for det var der vi fik vores lille Nikoline for snart 20 år siden.

På vej hjem købte vi nye kartofler og jordbær ved en landevejsbod. Vi inviterede svigerfar til middag og lavede lidt god mad.

De andre satte sig foran den ene skærm (fjernsynet) og jeg satte mig bag den anden (computerens) – (hmmmm…. hvorfor sidder man FORAN fjernsynet og BAG computeren?) – for mens den ene computer frøs og nægtede at vise Gibraltar billeder, så lykkedes det mig at “sparke hul igennem” på den anden.

Da først jeg var færdig med at svælge i de fantastiske cykelbilleder, som i den grad pirrer til min gamle lyst til at prøve at cykle noget etape-værk, så fik jeg ellers godt og grundigt problemer med de billeder.

Arrrgggg – de drillede og ville ikke lægge sig ind i Megapixel, som jeg ville have dem. Jeg endte med at sende en mail til klubbens fotograf: “Hjæææælp!!”. Jeg må have den her opgave outsourcet før den gør mig gammel før tiden!!!

Kl. 23 lukkede jeg ned og gik i seng. Ca. samtidigt kørte Kaj en tur til Svendborg for at hente Emilie fra noget gammel efterskole-elev-komsammen.

Her til morgen vågner jeg tidligt og er frisk som en havørn. Heldigt! Det er nemlig store rengøringsdag i dag, for mit hus trænger så skrækkeligt til en husmoderlig hånd.

Andre blogindlæg

3 Kommentarer

 • Svar
  Leo
  15. juni 2009 at

  Hvis Gibraltar-holdet er online for at skrive dagbog hver dag, kan de vel også lægge billeder op selv ?
  Mon ikke de burde kunne finde en cafe med fri WiFi en gang imellem, de besøger jo mange af slagsen… :o)

 • Svar
  Helle
  15. juni 2009 at

  Aner det ikke – jeg troede de måske koblede op over mobil nettet. De er i hvert fald noget med, at de ikke har så meget tid/hul igennem til upload af billeder.

 • Svar
  Leo
  16. juni 2009 at

  Tja, en mobilforbindelse er både sløv og dyr, så det lyder som en rimelig forklaring.

 • Læg en kommentar