2 In Alkohol og alkoholfri

Fredag – sæææt i gang!

Endelig sent fredag eftermiddag kan fredagshyggen begynde.

Kaj kom hjem fra modeljobbet. Fotoopgaven  var gået fint. Bumsen på næsen var “ondoleret” hjemmefra og sminkøsen havde haft masser af pudder og dækstifter med i beautyboxen.

Så af sted ud at handle. Vi sprang ind til Slagter Lund fem minutter i lukketid. Køen var lang og fredagsmenuerne var udsolgt. Vi købte et par oksemørbradbøffer i stedet for.

Videre ud i Føtex. Der er bogudsalg og Emilie og jeg havde besluttet os for at købe de der Stieg Larsson romaner, som alle snakker så meget om. Nu vil vi også læse dem.

Der røg lige en kasse rødvin ned i vognen også, for vinmanden i Føtex er så rar. Og nogle lysegrønne stearinlys – man er vel i forårshumør.

Og Peanuts …. selvom Kaj er på skrump. I skulle have SET hans skuffelse da jeg sagde “Nej!” (500 kalorier pr. 100 g.) … De der Cockerspanieløjne ku’ jeg lig’godt ikke modstå. Så posen med peanuts røg alligevel ned i vognen.

Han HAR ellers været standhaftig i de forgangne uger. F.eks. har han skåret ned til ét rundstykke med smør og én enkel brunsviger om formiddagen og i tirsdags fortalte han stolt, hvordan han havde valgt den aller mindste fastelavnsbolle om eftermiddagen. 😉

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Hanne
  27. februar 2009 at

  Oh Helle, I kan godt glæde jer til Larssons bøger – man skal lige over de første 30 sider, så bliver den ikke til at lægge fra sig! Rigtig god weekend 🙂

 • Reply
  Klidmoster
  27. februar 2009 at

  Hej Helle.
  Åh, jeg kender godt de hundeøjne. De kan få mig til at købe alt fra chokolade til lammekøller 🙂
  God weekend
  Mvh Malou

 • Læg en kommentar