0 In Gravel biking

Fredags gravel

Første cykeltur i 12 dage. Jeg har haft godt af en pause. Jeg var cykelmættet, da september løb ud. Nu er lysten til at cykle begyndt at komme tilbage, efter Odense-København og Provence.

Jeg havde hjemmekontor i dag og fra kl. 15.30 kunne jeg forberede aftensmad og cykler, fylde flasker og lægge tøj frem, så vi var klar til hurtig afgang, da Kaj landede hjemme kl. 16.30 (jeg har stadig en sorg over, ikke engang at have bare fredag eftermiddag fri mere, til andre ting end arbejde)

Men sikke en smuk SEN fredag eftermiddag!

Det er længe siden, jeg har været i Kongebroskoven på cykel. Den duft!

Først cyklede vi rundt med de bryllupstakkekort, vi lovede at aflevere for Nikoline og Svigersønnen

Jo – for nu da han er lovformeligt ægteviet til min datter, skifter han her på svigermors hyggeblog navn fra svigerDRENG til svigerSØN. Ingen af de kærester, der gennem tiderne har været forbi her, har nemlig heddet andet end “svigerdrengene” og ingen kan google-deres navne frem på eks-svigermors hyggeblog. Men nu da der er tale om ægteskab, må det være på plads at opgradere titlerne. 🙂

Nu kan jeg næsten ikke vente med at komme af sted på cykel.

Skal jeg ikke snart ud og cykle igen?

Jow!

I morgen!

Vi skal til Grejsdalen og køre Gravel og jeg glæder mig helt vildt til at komme ud på Miss Diverge og Kaj lover kaffepause ved Bindeballe købmanden.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar