0 In MTB

Fredags MTB

Fredag. Hjemmekontordag. Det føles næsten som “tidligt fri” når man slipper for fredagstrafikken.

Der er virtuel fredagsbar med kollegerne kl. 14. Allerede 15.45 er jeg på cyklen.

Skoven er efterårssmuk og det bliver tidligt mørkt. Jeg har lys på cyklen og tramper mig til varmen.

Hjemme igen møder jeg Kaj. Han har fri nu og han har været hos fiskehandleren på vej hjem. Han står for aftensmaden. Jeg slapper af i sofaen …. der er pressemøde lige om lidt. Uhhh …. pressemøde….. vi har bange anelser i corona året 2020, når der er pressemøde.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Et rigtigt papirsbrev

Der lå et rigtigt gammeldags papirsbrev til mig, i den rigtige gammeldags postkasse -  I ved,  den der står ude ved fortorvet. Det var en invitation. Den var til os alle...

Close