0 Udgivet i Bakker

Fru Kaptajnen var på i dag

Fru Kaptajnen var på i dag og 17 klubkammerater (alle mænd) ville ud at cykle sammen med mig i gruppe D.

Jeg bød velkommen til et par nye og fortalte hvor turen skulle gå hen.

Så udnævnte jeg Søren til anden-kaptajn og bad ham holde øje med bagtroppen i den 18 mand store flok. Det skulle vise sig, at jeg fik god brug for ham.

Ud i det spæde forår gik det, i god modvind.

Jeg lavede 3 informationsstop af gruppen. Første gang, for at informere om ”Snejbjergskiftet”, som ikke alle kendte.

Anden gang, for at fortælle hvordan den næste kilometer ville blive kørt – Vi skulle have lov til at strække cyklen ud, over et godt lige stræk med 1% fald (jeg hader, at kører ”opsamlingskørsel” ned af bakkerne). Efter strækket, skulle vi samle gruppen og køre sammen igen. Det lykkedes fint.

Tredje stop var for at sætte en tre-og-tre rulleskiftsspurt i gang, op ad bakken ude ved Ørslev Kirke. Det øvelse var folk glade for. Pulsen kom op og vi havde en forrygende rygvind.

Vi fortsatte til gennem Ejby, over Kærby og til Båring Bakke, hvor vi trillede op ad og stod stille en tid, pga. en punktering.

Dernæst fortsatte vi over Båring og Asperup hjem – nu begyndte en af rytterne at hænge kraftigt (jeg fik god brug for min anden-kaptajn, som spurtede fremad og stoppede gruppen. Vi forsøgte at pakke fyren ind, man han ville bare have lov at køre fra og trille hjem selv. Vi gjorde et lille forsøg, på at pakke ham ind – men med 18 km i timen, var det nok  mere fair overfor gruppen, at fyren takkede af og rullede hjem selv. Han er lokalkendt (og i øvrigt en gammelkendt rotte, der ikke har cyklen en tur siden Tour de Vestfyn sidste år).

Tiden var ved at løbe fra os. Kl. nærmede sig 12.30 – jeg tog en ny beslutning og ledte gruppen direkte mod Købmanden i Skrillinge, hvor turen sluttede.Forinden nåede vi lige at miste en rytter, der røg i et ORDENTLIGT KRATER af et hul i asfalten og punkterede – Godt han ikke væltede!

12. 45 trillede jeg cyklen i hus herhjemme. I morgen skal den pakkes ned og fragtes til Mallorca, så resten af ugen må min træning foregå på MTB.

Det var en OK tur i dag. 18 mand i gruppen, det er altså mange at holde styr på – men pyyyyh, det kunne have været meget værre.

Heldigvis opførte alle ”drengene” sig pænt og hørte efter hvad jeg sagde.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar