0 Udgivet i Motionscykling

Fru Kaptajnen

Kaptajn Helle var turleder i dag, for 11 erfarne og velkørende klubkammerater i Baghjulets gr. D. På Claus’ billede herunder ligger jeg bagerst i min gule turledervest.

Det er længe siden det med, at være turleder, har kunnet “hidse mig op”. Når jeg tænker på, hvordan jeg planlagde mine ture dengang jeg startede som turleder for 15 år siden og hvor hunderæd jeg var for at cykle forkert, eller gøre noget galt. Al den energi, jeg dog brugte på det … det er helt sjovt at tænke på. 🙂

Dagens blogindlæg blev det 45-tyvende under hash-tagget kaptajn Helle, her på HyggeHelles 15 år gamle blog.

I dag kan jeg ryste en tur ud af ærmet, nærmest i søvne og jeg kan finde rundt ude på de fleste småveje i en radius af 25 kilometer hjemmefra. I dag valgte jeg at køre dele af den nye Tour de Vestfyn rute, som får sin debut til august (efter som sidste års Tour de Vestfyn blev Corona-aflyst).

Med turen i dag rundede jeg 2200 kørte kilometer og er “on pace” i forhold til min plan.

Og vi havde sådan en supergod tur i et behageligt, jævnt tempo. Enten er mine ben ved at blive bedre, eller også slider jævne gruppeture bare mindre på kræfterne. Jeg kunne høre, hvordan folk sad i gruppen og snakkede med hinanden – førte lange samtaler. Den slags ture – hvor vi kan snakke sammen mens vi cykler – kan jeg godt li’! Med det Corona år vi har bag os, er der dage hvor jeg synes jeg ikke har “snakket med nogen” i helt år … det passer selvfølgelig ikke.

Nu ser vi Tour de France. Forbereder noget “tøm køleskabet”-aftensmad og gør så småt klar til en ny arbejdsuge i morgen.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar