0 In MTB by Night

Fuldmåne over Madsbyparken

6 piger og 2 mænd mødte op til Ladies MTB by Night i Madsbyparken i aftes. Det synes vi, var et flot fremmøde på en kold og frostklar decemberaften.

Først den obligatoriske gang gas af mændende. Mænd der møder op til damecykelture er egentlig velkomne (og dem der gør, respekterer altid vores regler), men gasset, det bliver de altså. Vi kalder dem “tøsedrenge”. Når sandheden skal frem, er der masser af mænd, der cykler ligesom os. Det er ikke altid kønnet, der gør en gruppe homogen.

Begge d’herrer dækkede sig ind under deres medbragte koner. 🙂

Så startede løbet – vi cykler på rundstrækningen i en time. Ganske som jeg håbede, havde det lette frostvejr gjort underlagdet behageligt fast. Så er det meget nemmere at cykle – til tider havde jeg ligefrem fornemmelsen af, at cykle stærkt.

Og hvor var det en smuk aften! Fuldmånen stod klar og lysende, som en projektør på nattehimlen og parkens legeområder var pyntet op med julelys. Det var rigtigt stemningsfuldt.

Efter løbet kom cykelturen hjem til Fyn. Brrrbrbbrrrrrrr – det er så koldt, at komme ud på landevejen. Uanset hvor hårdt man træder i pedalerne, kører man så meget vind op, at det kan være svært at holde sig varm.

Herhjemme tog jeg et varmt bad, hoppede i noget varmt skiundertøj. Varmede suppe. Kogte tevand – og tøede op.

Den slags aftner hærder – I nat har jeg sovet så tungt som en sten … langt nede under dynen og stadig iført skiundertøj. Ikke særlig sexet, men skidt. Jeg er jo græsenke … lidt endnu. Kaj kommer hjem på turnusfri i aften.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
En succeshistorie

Forleden mødte jeg en person, der havde besluttet sig for, at ændre sin livsstil. Vedkommende var kommet med i et projekt i sin hjemkommune. ”Små skridt”, hed projektet. Det handlede...

Close