0 Udgivet i Motionscykling

Fynsk Forårstour

I dag var jeg med på “Fyns Forårstour” – en cykeltur arrangeret af Cykelnerven. De cykler for at samle penge ind til kampen mod Sclerose, så mit startgebyr ville gå til et godt formål.

Med Kaj på messe i München, måtte jeg have min far forbi fredag aften og hjælpe mig med cykelstativet. Det blev monteret. Jeg var klar til afgang tidligt lørdag morgen. Jeg skulle allerede møde til morgenkaffe på Nordfyns Folkehøjskole kl. 8.00. Der var briefing kl. 8.45 og afgang kl. 9.00 på den lange rute, som jeg skulle med på.

Kl. 9 er tidligt og denne aprilsmorgen var det KOLDT. Min krop var ikke klar til en 80 kilometers cykeltur (faktisk kæmpede jeg allerede i går aftes en indre kamp med mig selv, for ikke at blive hjemme).

Men af sted kom jeg og jeg kom til at cykle i en god gruppe på 7, hvoraf de 4 kom hjemme fra min egen klub og er folk jeg er vant til at cykle med og kender godt. Udturen startede med strid og iskold modvind. Snart gik ruten gik ned omkring mit yndlingsterræn omkring Langesø, op og ned af alle de skønne bakker.

Og vi fik vinden i ryggen.

Efter 30 kilometer var jeg varm og resten af turen blev en ren fornøjelse, i godt selskab og skønt vejr – hvor var jeg GLAD for, jeg ikke faldt for fristelsen og blev hjemme. Og det blev faktisk lunere henimod middag.

De sidste 15 km fik vi modvind igen og vi pakkede hinanden godt ind og jeg fik lejlighed til at trække nogle hårde kilometer ind mod mål. Jeg må huske på, at vinden er en bakke der ligger ned – derude i vinden bliver man stærk!

Vel i mål, sluttede vi på Højskolen med varm Gullash-suppe øl og æblemost. Alle grupper var godt i mål. Jeg kan notere 83 gode kilometer på bogen. Det har været en dejlig formiddag!

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar