2 Udgivet i Svømning

Gå i svømmehallen

Æv – vågnede med en drønende hovedpine i morges. Den stammer fra nakke og skulder og ryg, for jeg er stiv i kroppen af, at sove i mere eller mindre samme stilling – nu på 5. uge.

Så jeg glædede mig til aftalen hos fysioterapeuten og jeg GIK ned til hende – for jeg kører stadigvæk ikke bil.

“Fyssen” synes mit skulderparti var så ømt og hævet, at hun ikke ville ruske for meget i det. For selvom kravenet heler fint, så er ledbånd og muskler og “bløddele” i skulderen ømt ad H …. til.

I stedet fik jeg noget ultralyd …

Hun har anbefalet mig, at komme ud og få brugt noget energi. GÅ, f.eks. – eftersom det er det jeg kan lige nu. Eventuelt GÅ I VAND. Hmmmm – jeg ved ikke rigtigt. Hvordan ville det se ud, hvis jeg tog ud i svømmehallen og begyndte at VADE rundt i bassinet, i vand til halsen?

Det er måske det man kalder at gå i svømmehallen …?

Andre blogindlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Hammy
  24. august 2011 at

  Vi laver så mange ting i svømmehallen, at du vil passe ind, når du går rundt.
  Der er jo styrketræning med vægte i vand, der er løb i vand, der er dykkeøvelser osv. osv. osv.

  Du kan jo henvende dig til den/de lokale svømmehaller/svømmeklubber og høre om der er tider der er ekstra passende.

  Jeg har selv lavet løb i vand. Jeg ser sikker på, at det ser åndssvagt ud, men det gør det også når jeg løber på land, og jeg skal da have motionen, så kommer det andet langt efter. Bare kom i vandet med dig 🙂

 • Svar
  Helle
  25. august 2011 at

  Jeg må i bølgen blå 🙂

 • Læg en kommentar