0 In Mad

Gang i mors køkken

I går var der dælme gang i mors køkken.

Der blev produceret flødeboller efter en af Liv Marthines mange flødebolle-opskrifter.

Og lige når det kommer til flødeboller (såvel som til kager og konfekt generelt) er jeg ingen hjælp til.

Jeg bager meget sjældent kager. Bager man kager, er der nemlig overhængende risiko for, at komme til at spise dem – og det kan jeg ikke tåle! Til gengæld er jeg én af den slags mennesker, der fint bliver tyk uden at spise nogen kager overhovedet …

Derfor var jeg heller ikke til megen nytte da flødebolleskummet faldt sammen og der måtte produceres en ny portion. Heldigvis lykkedes det i andet forsøg. Og jeg må sige: De flødeboller smager himmelsk. Jeg har nemlig prøvesmagt.

Mens de andre var i køkkenet, pyntede jeg juletræet.

Herefter gik Kaj og Nikoline i gang med at bage pizza og det blev de lækreste pizzaer. Mums – alle de dejlige kalorier vi fik i går.

Her på feriens 3. dag starter jeg kl. 6.00 med noget pizza/flødebolle-forbrænding i form af (først) 1 times morgensvømning og (senere) 1 times julespinning med Ole.

Han lignede iøvrigt ikke helt sig selv i dag, Ole. Noget var ikke som det plejede at være (f.eks. skulle vi slet ikke stå op i pedalerne i 20-30 min). Da roserne strømmede Ole i møde efter timen, kom sandheden på bordet: Det var hans kone, Christinas jule-spinnings-playliste. SÅ forstod vi bedre 🙂 Dejlig træning og dejlig start på juleferiens 3. dag.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar