0 In Bolig og hjem

Garage-projektet

Pinselørdag var reserveret til vores store oprydningsprojekt og min dag startede i haven. Jeg gav mig til at grave havebålet (som var fuldstændigt groet til) fri for ukrudt. Så fint det blev. En prik over i’et på det flotte arbejde, mine havefolk gør.

pinselordag-havebål

Så fejede jeg havefliserne (av-av-av- – jeg kan ikke tåle at feje med en stiv kost – det gør så ondt i mine kraveben!).

I mellemtiden var Kaj stået op og flytning af de sidste fliser fandt sted – én, to, tre – hold op hvor har en MAND egentlig mange kræfter. Jeg er dagevis om at flytte 8 fliser – HAN kaster en ordenlig favnfuld i trillebøren ad gangen og kører dem væk i ét huk.

Videre til den 50 m2 store garage, som skal tømmes. Ikke noget tænk-hvis-vi-skulle-flytte-i-lejlighed her …. vi SKAL flytte. Det er kun et spørgsmål om hvornår, så det er alvor.

6 timer efter  var vi, omend ikke færdige, så sørme kommet et godt stykke videre. Vi kører ting væk, vi har skrævet-over i både 10 og 15 år. Alle Emilies læderfoldbolde (også dem med autografer på) er røget ud. Trip-Trap stolene er skilt ad. Læderkufferten Kaj bragte med ind i forholdet i 1982 er kørt væk. Sækkevis, sorteret efter alle forskrifterne, så turen til genbrugsstationen kører lige efter en snor – pap. glas, elektronik, UD med lortet. “UD af min butik”.

UD af mit liv.

Sidste trailer tur kørte vi sammen. ER der noget mere romantisk, end at køre på genbrugstationen sammen med sin Handymand?  Når jeg har været på genbrugsstationen alene, bliver jeg jaloux på alle de kvinder, der har deres mænd med …

På vej hjem købte vi hindbærsnitter og er nu væltet om i sofaen – trætte, men trods alt godt tilfredse.

pinselordag-hindbær

Der er Giro d’Italia i fjerneren …

Nu kan vi slappe af lidt. Kaj rejser til Provence i næste uge, for at køre på mountainbike. Så ikke flere garageprojekter den kommende tid.

Av, av, av. Det dunker og brænder i mine kraveben. I går var det 5 år siden, jeg brækkede det første. Jeg burde virkelig få taget mig sammen til at få taget metallet ud …

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar