0 In Motionscykling

Gensyn med turleder Peder

Mine gode Mallorca-ben var en tur på Gudsøbakkerne i aften. Jeg cyklede i en lille homogen 6-mandsgruppe.

Mine ben er ikke bare go’e. De er også lidt Mallorca brune. Jeg nåede oven i købet en time på solsengen før afgang til træning og solen bager ned over os forfrosne nordboere i disse dag. Hvor er det skønt!

Turen i aften var i øvrigt også et glædeligt gensyn med min gamle Tour de Paris turleder, Peder. Jeg tror faktisk ikke jeg har cyklet sammen med ham, siden hin ulyksalige tirsdag i Maastricht for 7 år siden.

Og hjemturen over Lillebælt – hvor VAR den smuk i aften.

Nu skal cykelbenene have lov at hvilke indtil ‘Danmarks Højeste‘ på torsdag, som jeg skal cykle sammen med “Bevæg dig for livet – Riders”.

You Might Also Like

No Comments

Skriv et svar

Read more:
Den Fynske Landsby

Hyggelig eftermiddag i Den Fynske Landsby. Smuk fynsk natur ... Gamle dyreracer. Hyggelig stemning, med levende modeller. Sorte Bro Kro (hvor vi holdt bryllup for 26 år siden). Og endelig...

Close