0 In Bakker

“Gentag efter mig: Kædefanger!”

I dag tog jeg en afkortet tur i gr. D. Mine ben skulle ikke ud på en lang cykeltur i dag, så efter 30 km. forlod jeg gruppe D i Jylland og cyklede en forkortet rute hjem.

Forinden nåede vi en punktering, der skete for foden af en stejl bakke.

Det fik mig til at tænke på én af de mange bakker, jeg kørte i går sammen med Nikoline. Dælme om ikke jeg taber kæden først på bakken og jeg kan ikke løfte kæden på, så jeg måtte af. Det var mig UMULIGT at komme i gang igen på den stejle bakke.

“Du skal bare gøre sådan her …”, sagde Nikoline, men jeg kunne ikke. Så jeg begyndte at trække opad.

“Er du klar over, hvor lang den bakke her er”, spurgte Nikoline, mens hun cyklede opad ved siden af mig. Og det gjorde jeg jo ikke, for jeg var jo i fremmed terræn.

Det viste sig, at bakken på Bomholtvej var 700 meter lang og det er sgu langt at gå op i cykelsko!

“Kan du gå hjem til far og sige kædefanger. KÆDEFANGER.”, sagde Nikoline (det må jeg lige huske).

Det gå-tempo bragte mig ind på en sidste plads af de 31 kvinder, der nogensinde har målt sig selv på det Strava Segment. Hvis jeg nogensinde kommer til Bomholtvej igen, er der med andre ord plads til forbedringer!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Jeg har indgået et nyt “ægteskab”

Af forskellige grunde (som jeg ikke kan komme ind på her på HellesHyggeblog) valgte jeg den 30. april, at sige mit job op. Det gjorde jeg uden, at have noget...

Close