Ghost cup 1. afd.

Her i aften kørte jeg mit livs første Ghost Cup i Tranekær på Langeland. Hold OP, hvor var jeg nervøs, da jeg stillede mig i kø efter mit startnummer.

Min bekymring gik mest på, om jeg ville blive “kørt ned” og “tippet i grøften” af mænd, der kom hårdt og hurtigt bagfra, fordi de (sikkert alle sammen) var lige ved at vinde et eller andet.

Men jeg blev ikke kørt ned!

Tvært imod kunne jeg fint køre ruten som jeg selv havde lyst til (den var ikke særlig svær) og i mit eget tempo og det gik rigtig godt og folk var flinke og opmundrende. Og jeg trak pænt ind til højre, når de hurtige kom bagfra og skulle forbi.

Det var rigtigt sjovt!

Jeg kørte 4 runder på ruten i de 60 minutter, fik en souveræn sidsteplads i dameklassen, hvor 9 piger deltog og blev en god MTB oplevelse rigere.

Jo – jeg “holdt pænt til højre”. Så pænt, at jeg må give Finn ret: Nylonstrømper og mountainbikecykling i skov med brombærkrat ER ikke den bedste kombination. Pyt – inden vi ser os om, er det vejr til bare ben.

3 tanker om "Ghost cup 1. afd."

  1. Absolut årets billede!!! Mega sportie ben og så nylonstrømper som er løbet…. er vild med kontrasterne i billedet:-))

Skriv et svar