3 In MTB

Ghost cup 1. afd.

Her i aften kørte jeg mit livs første Ghost Cup i Tranekær på Langeland. Hold OP, hvor var jeg nervøs, da jeg stillede mig i kø efter mit startnummer.

Min bekymring gik mest på, om jeg ville blive “kørt ned” og “tippet i grøften” af mænd, der kom hårdt og hurtigt bagfra, fordi de (sikkert alle sammen) var lige ved at vinde et eller andet.

Men jeg blev ikke kørt ned!

Tvært imod kunne jeg fint køre ruten som jeg selv havde lyst til (den var ikke særlig svær) og i mit eget tempo og det gik rigtig godt og folk var flinke og opmundrende. Og jeg trak pænt ind til højre, når de hurtige kom bagfra og skulle forbi.

Det var rigtigt sjovt!

Jeg kørte 4 runder på ruten i de 60 minutter, fik en souveræn sidsteplads i dameklassen, hvor 9 piger deltog og blev en god MTB oplevelse rigere.

Jo – jeg “holdt pænt til højre”. Så pænt, at jeg må give Finn ret: Nylonstrømper og mountainbikecykling i skov med brombærkrat ER ikke den bedste kombination. Pyt – inden vi ser os om, er det vejr til bare ben.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Touborg
  29. april 2010 at

  Psst…dine nylonstrømper er løbet. 🙂

 • Reply
  limmer
  5. maj 2010 at

  Absolut årets billede!!! Mega sportie ben og så nylonstrømper som er løbet…. er vild med kontrasterne i billedet:-))

 • Reply
  juksen007
  26. marts 2015 at

  er nylonstrømper nu også det rigtig valg til vinter cub ? 🙂

 • Skriv et svar

  Read more:
  Trist og flot aften

  Besøgene hos min kræftsyge svigermor bliver sværere og sværere. Min svigermor er ved at miste synet og hørelsen. Hun har svært ved at følge med i en samtale. Hun sover...

  Close