0 In Hverdagen

Giv agt – kronvildt på Øster Allé

Min fredag startede i svømmehal kl. 5. Da jeg kørte fra svømmehallen efter endt svømmetur, mødte der mig et sjældent syn – der midt på Øster Allé i Strib by mødte jeg 2 store kronvildt – den ene med et kæmpe stort gevir – de travede af sted ude midt på vejen. Jeg tog farten af og kørte forsigtigt bag ved dem. Jeg undrede mig over, hvordan dyrene var endt her, midt i Strib by?

Dyrene travede til højre ned af Idrætsvej og forsvandt i morgendisen. Sikke et syn! Havde jeg dog bare haft mit kamera ved hånden!

Mit kamera havde jeg ved hånden, da der senere på fredagen blev serveret Halloween-kage på kontoret.

De kom over middag, netop som trætheden (forårsaget af Kajs fødselsdagsmiddag i aftes og min tidlige svømmetur) ramte mig i panden som et kølleslag. Så gør det godt med et sukkerfix.

Min fredag slutter hjemme i sofaen sammen med Kaj. Vi er trætte efter en travl arbejdsuge og glæder os til 2 fridage uden planer.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar