0 In Hverdagen

Glædelige nyheder fra morgenstunden

Jeg blev vækket meget tidligt til morgen, af en sms fra Nikoline. Hendes folkeskoleveninde havde endelig født sin lille dreng og Nikoline (og de andre veninder) var glade og ‘oppe at køre’ selv om kl. kun var 5.

Tænk, at den her veninde, som vi har kendt siden børnehaveklassen, nu er blevet mor. Det er underligt at tænke på.

Mens jeg smurte madpakker filosoferede jeg også over, hvor mærkeligt det er: Sådan en drejning kan en 19-årig drengs tilværelse ikke tage.  Pludselig at stå alene med et forældreansvar i så ung en alder. Barnets far sidder stadig hjemme på sit drengeværelse og læser tegneserier … ?

Jeg HAR aldrig forstået mandchauvinisme og patriarki – for jeg HAR altid syntes, at der var meget mere ‘kød på’, at være kvinde!!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Kødsår i røven

Apropos det der med at sidde for længe: Jeg har engang siddet mig til et kødsår i røven! Og nej, det skete ikke til cykels, på vej til Paris eller...

Close