0 In Familie

Glædelig jul 2017

Det er blevet 2. juledag og her på matriklen puster vi ud efter 3 dages total julehygge.

Alle julens lækkerier er nydt i fulde drag. F.eks. Emilies hjemmebagte æbleskiver og Kajs (meget stærke!) hjemmelavede Glögg.

Vores 2. juleaften på adressen forløb godt og julemiddagen var ualmindelig vellykket – lige fra Kajs weber-stegte ænder til Nikolines hjemmelavede sauce (der simrede på komfuret i 9 timer) og Nikolines hjemmelavede rødkål og Nikolines perfekte brune-kartofler (faktisk lavede Nikoline temmelig meget julemad i år).

Og Laura fik fejret jul i Faster Kaj og Helles nye hus, som vi aftalte for 2 år siden.

Selv bordpynten, som vi hentede i Hindsgavlskoven om formiddagen blev fin (selvom vores mos-pyntede gren lige knap-og-nap kunne være i en kasket, som ellers er kriteriet for, hvad man må hjembringe til eget forbrug, ifølge Naturvejledens anvisninger).

Og der var fine gaver til store og små. De fleste fik hvad de ønskede sig.

Nu rusker og regner og stormer det udenfor. Vores julegæster er draget af og det er perfekt vejr til en hjemmedag med hyggelige julefilm i ‘dummeren’ og masser af restemad i køleskabet.

Glædelig jul derude!

You Might Also Like

No Comments

Skriv et svar

Read more:
Løbet er kørt

Og midt i det hele fik vi afholdt Baghjulets 24 timers løbet denne weekend og i år var jeg ikke på cykel. I stedet var jeg frivillig hjælper. Mine opgaver bestod...

Close