2 In Lyd og musik

GNAGS uden GN..S

I aftes var jeg til koncert med Peter AG Solo på Frederica Teater.

Og Peter, han er jo en herlig fyr. Jeg elsker hans stemme og alt det musik han har skrevet. Han er en del af min ungdom – jeg er vokset op med ham.

GNAGS var en af de første rigtige koncertoplevelser, jeg nogen sinde havde. Det var i Lillebælthallerne i ’82 og jeg var 17. Jeg kan huske vi dansede oppe foran scenen, så vi var våde af sved. Peter var i bar overkrop og han gav den fuld gas når han sang “Rytme Hans” og alle de andre numre, der nu er blevet klassikere.

Jeg kan også huske hvem jeg dansede med til den koncert. En “hemmelig” beundrer. 20 år senere mødte jeg ham igen. Han kom hen til mig og sagde: “Du skulle have taget mig i stedet for Kaj, for så havde du været Tømrermesterfrue her i byen”. (Lige der kunne jeg ikke forestille mig nogen værre skæbne, end at være Tømrermesterfrue og jeg var glad for, jeg havde taget Kaj.)

Anyway – om Peter AG’s solokoncert i aftes må jeg sige. Dejlig fyr, dejlig stemme, dygtigt guitarspil …

– men for SATAN hvor jeg savnede resten af GNAGS.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lene
  4. marts 2017 at

  Og jeg synes det er så sjovt, at de er her endnu. Tilbage først i 70erne sad jeg i elevrådet på min lille landsbyskole. godt nok var den slået sammen af tre landsbyskoler og blevet en centralskole, men alligevel. Elevrådene på de nærliggende skoler og vi gik sammen om en fest med Gnags 🙂 Det var en skøn aften, dengang vidste vi jo ikke, at de skulle holde ved og optræde på de store scener i Danmark

  http://www.underet-er-at-vi-er-til.blogspot.com

 • Reply
  Helle
  4. marts 2017 at

  Nej, hvor sjovt 🙂

 • Læg en kommentar