4 Udgivet i Alkohol og alkoholfri

God indflydelse på mor

Fredag aften henimod spisetid, er det største krisetidspunkt for en HyggeHelle på kur!

Så er det godt, Nikoline har den bedste indflydelse på sin mor.

Situationen: Som sagt, fredag aften.Weekend. Påskeferie! Nikoline og mor har været hos Slagter Lund og købt de lækreste fyldte mørbradbøffer.

Arrrggg – så overmandes jeg af en nærmest UKONTROLLABEL trang til at styrte ind i Kajs vinreol og FLÅ proppen af den første og bedste flaske Ripasso – hvad-som-helst.

”Nej!! Du gør det ikke!!”, siger Nikoline så. ”Se! Nu HAR jeg hældt Cola Light op i dit vinglas!”  

(Møgunge! Er hun …). I hvert fald indtil jeg er ca. halvvejs gennem måltidet – så takker jeg hende, for opbakningen. For så fordufter rødvinstrangen i takt med, at mætheden indfinder sig.

Det handler om at komme ud af spisesituationen hurtigst muligt.

Og la’ nu vær’ med at foreslå mig, at jeg bare kunne tage ét enkelt glas (140 kcal). Det ville være lige så utænkeligt, som at foreslå en chokoladeelsker, at nøjes med én enkelt brik Marabou.

Én smager af mer’! Sådan er det.

Oven i købet har rødvin – i modsætning til Marabou Chokolade, for dem der nu er til det – den der berusende virkning, at man efter et glas synes livet er pragtfuldt, og herregud – man er da dejlig som man er, ikke? – og racercyklen? Den hænger godt i garagen og bakkerne? – Ha! Dem cykler jeg da bare udenom – så herregud – hvorfor ikke bare tømme flasken?

Ja … så sidder man her og pudser sin glorie.  :-/

Til morgen sagde vægten minus 1 kg. (siden nytår) – med det rødvinsforbrug jeg havde før, troede jeg ellers, jeg ville smide 1 kg. om ugen, hvis jeg sparede de her 700-1400 ugentlige overflødige kalorier ud af mit liv :-/

*suk*

Andre blogindlæg

4 Kommentarer

 • Svar
  Moster Tulle
  15. marts 2008 at

  Nej, det er ikke nemt – jeg tager dog et glas (ET!) engang imellem og holder mig til den kalorietabel, der siger, der er 90 kcal. i et glas ;-).
  God weekend

 • Svar
  Grey
  15. marts 2008 at

  Hej Helle
  Undskyld at jeg blander mig, men det er en fantastisk god beskrivelse du giver. Det er præcis sådan det er med rødvinen og det er præcis de få irriterende ekstra kalorier, som skal undgås. ikke kun en dag, men mange dage.
  Det er flot at du modstod fristelsen. Held og lykke med kuren.

 • Svar
  Lone
  15. marts 2008 at

  Hej Helle,
  Jeg forstår ikke, du gider – du er da flot, du dyrker motion, og du er sund. Hvad er det, du vil ligne?
  Lone (ca. samme alder og vægtklasse som dig – vi ER altså pæne og gode nok)

 • Svar
  Helle
  15. marts 2008 at

  Det handler ikke så meget om “at ligne” – det handler mere om mit vælvære. Jeg må erkende, at jeg ikke har det godt med at veje 5 kg. over min normalvægt – og jeg VIL have det godt.
  Så jeg bliver stædigt ved …

 • Læg en kommentar