0 In Tour de Paris

God tur til Paris!

Fredag morgen starter tidligt. Jeg kører Nikoline, cykel og bagage over til Cykelservice, forfra hun startede mod Paris, sammen med Dini Tours.

praesentationafturledere

Der var god stemning, solskin og stor spænding. De 6 guider blev præsenteret for holdet, som i år består af knap 60 deltagere. Nikoline var glad for, at hun 5 dage før afgang fik rekrutteret Morten, som sprang ind. Ellers var hun da kommet til at stå alene, med et ret stort hold.

For mærkelig nok ville kun 4 deltagere med på Nikoline og Mortens hurtige hold, som skulle køre med 27 km/t i snit. Det forbavser mig – især fordi jeg synes jeg så flere unge mennesker blandt deltagerne, end der plejer at være.

nikoogmorten

Gruppeopdelingen her den første dag, blev til to grupper “23” og to grupper “25”? Herover giver Morten og Nikoline lidt instrukser før afgang.

holdet

Godt at se dem komme godt af sted. Jeg tror de får en dejlig og sikker tur. Min datter er i hvert fald omgivet af gode venner, trygge hjælpere – ja, sågar hendes familielæge (doktor Steen, som har kendt hende siden hun var lille) har hun med i sin trup.

gitteogcharlotte

Og jeg fik hilst på Gitte og Charlotte, som var med på én af mine lange ture i foråret.

godtur

God tur til Paris, allesammen!

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar