3 In Hverdagen

Godt håndværk

Inden jeg drog af sted til den øde ø, hvor jeg har tilbragt de seneste 4 dage, aflagde jeg besøg hos ortopædkirurgen. Og han var (når han selv skulle sige det, og uden at prale) ret godt tilfreds med sit håndværk. Han forklarede i detaljer, hvor fint knogleenderne havde passet sammen, da han først fik dem fanget og parret sammen. Lige en let gang sliben, lidt knoglesmulder i hullet til at stimulere dannelsen af nyt væv, 5 skruer i skidtet og vupti, så var den i vinkel. Det går som det skal, her godt 14 dage efter operationen. Smerterne fra det gabende brud er væk. Nu er der kun smerterne i den slatne arm tilbage.

Jeg spurgte, om jeg måtte styrketræne. Det må jeg ikke.

Jeg spurgte, om jeg måtte cykle (altså, bare sådan cykle til købmanden). Det må jeg heller ikke.

Jeg spurgte, om jeg måtte svømme, så. Det må jeg heller ikke. Svømning er træning med belastning og han ordinerede “almindelig brug af armen op til smertegrænsen og uden belastning” de næste 4 uger. Det hele passer med, at jeg sparker mit abonnement i Topform i gang igen 1. september og begynder at spinne. Fint nok. Sommeren er gået og “løbet er kørt”.

Aaarrgggghhhhh, den arm, den arm. Mit ubrugelige og smertende vedhæng. Den er sgu hel vissen nu …

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Finn
  1. august 2010 at

  Lyder godt. Endeligt fremskridt.
  Har du overvejet allerede nu at bestille hos Kenneth & Gitte til næste sommer?
  Finn

 • Reply
  Helle
  1. august 2010 at

  Njae – lige nu tør jeg næsten ikke lægge planer for morgendagen. Der er SÅ meget der er gået i vasken denne sommer … så nu skal jeg lige se, om “kadavret” holder.

 • Reply
  Rene Petersen
  14. november 2011 at

  Oh det lyder da ellers ikke som nogen rar historie! Håber du har det bedre!!

  \Rene

 • Læg en kommentar