0 In Uddannelse

Graduation Day

Det blev en hyggelig dag i Århus i går. Der var Graduation Day og Nikoline og klassekammeraterne skulle have deres eksamensbevis udleveret – færdiguddannede Value Chain Managers (VCM-studerende, som skolen kalder dem). Og de (VIA University College) havde havde sørget for en flot ceremoni med fine taler.

Ja, dvs. Der var faktisk ikke rigtig noget i den kuvert, eleverne fik, bortset fra et tillykke brev, for selve eksamensbeviset sendes elektronisk nu om dage.

Efter talerne og uddeling af kuverter, blev der uddelt en “grant” – en pris eller en slags stipendium, som gives i særlige tilfælde, hvis en elev har lavet en ekstraordinær god bachelor. STOR var Nikoline og Anne Sofies overraskelse (og vores!) da de to blev kaldt frem.

Der blev holdt en fin tale for dem. Det gjorde jo kun dagen så meget desto festligere. Vi stod i kø sammen med de andre stolte familiemedlemmer, for at forevige den store dag. 3½ års slid er forbi. En stor del af klassen er allerede opslugt i erhvervslivet.

Akke-ja, akke-ja, mor her synes det var i forgårs, at jeg syntes der “sad et for godt hoved” på Nikoline til at gå i lære i Dansk Supermarked. Og at det var i går hun sad ude i min hængesofa og tudede, fordi hun ikke kom ind på Fysioterapistudiet. Meget er sket siden og det hele er endt godt.

Bagefter var der reception med boble-vand, sandwich, kage, frugt og kaffe. Vi gav os god tid, nød dagen og gik som nogen af de sidste. Så en tur ud i byen, lidt sight-seeing, besøg på en kunstudstilling og en god frokost.

Vi havde cyklerne med hjemmefra og cyklede til og fra midtbyen. Nikoline (som først for nyligt er på benene igen efter 6 uger i gips) var saftsusemig træt i benet, da dagen var omme og vi sluttede med en god middag hjemme i Tilst.

Det var ikke alt for sent, da Kaj og jeg styrede mod Fyn og hjemturen tog tid for det sneede.

Og nøøøøøj, hvor har vi dovnet i dag . Og apropos eksamensbeviser … og karriereskift …. så er den varehuschef der tildelte Nikolines hendes uddannelsesbevis i 2012, med i TV-programmet “Alene i Vildmarken” – jow, skisme … hva’ba’ for et karriereskift?! – så det skulle vi da se. Det fordrev i noget af lørdag eftermiddag med.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar