0 In Arbejdslivet

“Gratis-syge og belejlig dobbeltmoral”

Jeg læser jævnligt Dorte Tofts blog (Dorte, det var hende der for alvor blev berømt, da hun begyndte at undre sig over hvad der foregik i IT-Factory, mens finans- og forretningsverdnen endnu ikke kunne få hænderne ned af bare jubel)

Det her blogindlæg dvælede jeg især længe ved. Tankevækkende! Og hvor jeg dog forstår Liselottes forargelse!

“Forklædt PR”  – Mon ikke det er det, jeg har “bedrevet”? Jeg havde til opgave i den virksomhed jeg var ansat i, at få så meget som muligt GRATS spalteplads i udvalgte fagblade, godt pakket ind i “information” og “redaktionel omtalte”. Det kaldes “Luderjournalistik” og jeg blev rigtig god til det (og min chef var glad). Selvom de medier vi samarbejdede med ville have forsvoret at give sig af med den slag (“Vi skriver vores blade selv!”, som én chefredaktør udtrykte det til mig en gang, hvor jeg ringede og spurgte om hun ville optage min artikel. Hun gjorde det alligevel.), så ringede redaktionerne alligevel og spurgte om “jeg skulle have noget med” op til deadlines for forskellige faglige temaer, der berørte vores produkt. Det kostede faktisk ikke ret mange annoncekroner (noget-for-noget) og de bragte mine artikler uredigerede – det eneste de ændrede på var skribentens navn (mit).

Min chef var tilfreds og så var jeg glad og dem der læste artiklerne med størst interesse, har sgu sikkert alligevel været vores konkurrenter ….

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Til te hos ældsteprinsessen

Jeg skal til te hos hos ældsteprinsessen i aften. Ja, det er hende, der "ligger" nederst på arkivbilledet herunder. Hun har inviteret mig for vi skal "gøre hendes lejlighed hyggelig"...

Close