0 In Gravel biking

Gravelling Langeland, del 2

I dag satte vi gravel cyklerne bag på bilen og kørte fra vores domicil i Stoense til Rudkøbing Havn, hvor vi parkerede. Herfra startede den 95 km lange Gravel tur som Kaj havde tegnet til os.

Sindssyg flot tur! Hvor jeg dog bare elsker, at komme ud og se noget nyt på min cykel.

Gule kornmarker, imponerende godser, landidyl og glimtende blåt hav i horisonten.

Vi gjorde holdt ved Bagenkop Havn, hvor familien fra sommerhuset stødte til med madpakker. Efter et hyggeligt stop, cyklede vi videre nordpå i forrygende rygvind og med solen bagende ned over os.

Jeg fik så mange Mallorca flash-backs under dagens tur. Klimaet, stemningen, vidderne … På et tidspunkt cyklede vi på en snoet vej med marker på begge sider. I det fjerne, kunne jeg se en by med et kirketårn. Der skulle vi spise – pause forude. Jeg så pludselig mig selv på en hel bestemt strækning op mod kirken i Santa Margalida. Solen bagte på vores rygge …

Og så var det endda bare Bagenkop by på en dansk ø.

Og hjemturen, med bakke op bakke ned (vinden i ryggen), god fart, godt trætte ben og koncentration, for at holde Kaj baghjul …. og den bagende sol …. pludselig genoplevede jeg hjemturen ude fra Orienten.

Og så var det endda bare turen tilbage mod Rudkøbing på en dansk ø.

Jeg var godt brugt da vi var tilbage i Rudkøbing og sluttede af med en is inden vi tog bilen tilbage til Stoense. Kaj siger jeg er “på træningslejr”. Lad os håbe det giver noget. Benene er gode, men arme, håndled, nakke (og røv) er noget mærket efter de sidste 8 dages gravel cykling.

Godnat herfra. Jeg går tidligt til køjs i aften.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar