5 In Motionscykelløb

Grejsdalsløbet – skal-skalikke køre 167 km?

Så er der præcis 3 måneder til Grejsdalsløbet.

Hvor mange kilo kan jeg nå at tabe?!

Sidste år lovede jeg mig selv, at jeg ikke ville avancere til 167 kilometers ruten. Nu er jeg alligevel i syv sind …

Hvis jeg kommer med post Danmark Rundt – så kommer jeg til at køre 5 dagsetaper på mellem 150 og 200 km i uge 31. I maj 167 kilometer ikke være noget problem!

Som noget nyt, indgår Kiddesvej nu i løbets 2 lange ruter, og jeg skal jo have prøve den bakke af  …. Så måske skal jeg alligevel tage de 167 km 13. maj?

130 eller 167? Latterlige 37 kilometer til forskel?

Starten går kl. 9.15. Målet lukker kl. 17.30 – jeg burde kunne nå rundt inden for tidsgrænsen.

Skal-skalikke ……?

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Lizelotte
  14. februar 2007 at

  Du kan gøre det, Helle!!

 • Reply
  Moster Tulle
  14. februar 2007 at

  Selvfølgelig skal du gøre det….og jeg tror også godt du kan 🙂
  Hep-hep-hep-hep – skal nok heppe på dig (i hvert fald virtuelt) til maj

 • Reply
  Lene
  14. februar 2007 at

  hep hep Helle, du er sej og styrer det hele. Hold fast hvor ku jeg godt bruge din energi 😉

 • Reply
  Brian Axel
  15. februar 2007 at

  auw ja!
  sidst på sessonen sidste år……
  Var med nogle baghjulere en tur i vejle ……op og ned af bakkerne…det var da egentlig ok…ned af bakke….venstre råber turlederen…vi suser rundt om hjørnet ……på fortovet står der nogle personer og er ved at læsse en varebil……hvad Fa…. griner de af?
  er tishullet åbent… tænker jeg !?
  åhh nej KIDDESVEJ stod der sku på skiltet….. kan jeg nu se nu når jeg kikker bag over skulderen….kikker lige frem dvs OP…den ondeste bakke jeg prøvet at forcere tårner sig op foran mig….ned ned i gear….langsomt langsomt går det op ….tør faktisk slet ikke stå af cyklen…jeg er bange for at jeg ikke kan blive stående på bakken i mine glatte cykelsko….overhaler faktisk et par af de andre…. der bander og svovler og gir udtryk for den samme tvivl som selv runger i mit hoved….mine ben er ved at eksplodere…først 10-15 meter fra toppen tror jeg på at jeg kommer over!
  Vel oppe på topen som nr 4….. og ben der er dobbelt så store som normalt ……og 100% max puls…. ja så er man aligevel lidt glad for at man har overlevet den også…..
  …så Rigtig godfornøjelse Helle ;o)
  PS. Da vi stod der på toppen opdagede vi at der manglede en mand….Bruno cyklede da så lige ned (og op igen) for at se hvor han blev af!!
  Irreterende overskudsagtig;o)

 • Reply
  Helle
  16. februar 2007 at

  Brian Axel!! Du forstår virkelig at puste til min præstationsangst!!
  Det ER en bakke, der overgår i historien, kan jeg forstå 🙂

 • Læg en kommentar