0 In Cyber-livet

Gu’ var jeg ej sammen med Erik!

I går aftes lavede jeg et opslag i 2 af Baghjulets Facebookgrupper, hvor jeg mindede om tilmeldingsfrist på en af klubbens ture. Ikke noget særligt i det. DET der fik mig til at spærre øjnene op var, at Facebook – uden at JEG havde gjort noget aktivt for det – konkluderede, at jeg var sammen med Erik!

Det er det første eksempel jeg har mødt på Facebook ansigtsgenkendelse!

Årsagen må være, at jeg i billedet på turens oplagt har brugt et rigtig godt billede af Erik på cykel og i klubtøj – et billede Erik samtidigt selv bruger som profilbillede. Jeg har ikke været i nærheden af Erik i går aftes. Jeg har ikke tagget ham.

Jeg aner ikke engang om han er med i den gruppe, jeg delte billedet i? Men jeg er godt nok ven med ham, så måske har Facebook planket min venneliste for folk der matcher billedet?

Hvor flot er det lige, at Facebook ved det er ham der er på billedet? (Lasse i det lille felt, kan den åbenbart ikke genkende. Hans ansigt er også lidt mørkere og der står tekst hen over øjnene på ham).

Jeg forsøgte at slette tag’et. Det gav Facebook mig ikke lov til. Jeg må høre Erik om han fik nogen beskeder i den anledning (“Helle bruger billeder af dig, derude!!”).

Det er satme spooky – hvad kan vi forvente os?

Kulden og ubehaget breder sig og vi kan ikke gøre andet end at se til.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar