0 In Gymnastik

Gymnastiksæsonen er startet

Mine feriegæster er rejst hjem. Det er blevet hverdag igen … og gymnastiksæsonen er startet.

I dag har jeg været af sted på mit nye hold. Her har jeg trænet med redondo-bolde, øvet planke og lavet down-dog … ligesom den lille feriegæst gjorde på mit stuegulv i sidste uge 🙂

Jeg har skiftet gymnastikforening. Jeg er gået fra KIF til Frem. Her har jeg fundet et hold, der hverken er svært eller krævende eller forpligtende. Da jeg kom hjem efter bare én times gymnastik, så Kaj helt forskrækket ud. Han havde spist alene og ventede mig ikke hjem før til sengetid, men næ nej – det er ikke sådan et hold, jeg går på i år. Den lyst er udlevet.

(For pokker, hvor var det godt at få strukket baglår i aften. Kroppen er sgu stadig lidt stiv efter i lørdags. Man kommer ikke ustraffet fra at sidde 8 timer i sadlen).

Kaj har travlt i cykelværkstedet. Lille Frøken Cannondale har fået bjerggearing på. Der er en masse der skal klargøres, inden cyklerne sendes til sydfrankrig om et par dage. Hvor er det godt, jeg har ham til at gøre det for mig.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar