0 In Spinning

Hård start

Jeg mødte til spinning en halv time før og fandt med nød og næppe en parkeringsplads ved Strib Svømmehal. Der er et kaos af biler og forældre med børn til svømning, sådan en mandag aften. Man burde tage cyklen til spinning!

Alle 20 cykler var booket.

Klar ved cyklerne stod stort set de samme mennesker, som i marts og jeg valgte cykel til sidst, for ikke at tage “nogens” og fik en møgplads inde midt i den klaustrofobiske kreds, tæt på en storsvedende mandsperson.

Mens jeg har været på landevejen hele sommerhalvåret, har de andre kørt spinning mere eller mindre hele sommeren.

Instruktøren havde et hårdt program klar. Han kører på 3. uge af et 4 ugers program, som jeg jo så hoppede ind midt i. Bl.a. har han et stående pas på 20 minutter – god belastning på og jævnt tempo. For SATAN – selvom jeg nærmer mig 5000 km i benene, er sådan et pas vildt hårdt.

Man ville jo aldrig STÅ op i 20 minutter med tungt tråd, på en racercykel, ude i det virkelig liv. Her ville jeg i hvert fald finde et behageligt gear og disponere, så jeg kunne holde i mange timer.

Men spinning er træning , ikke en cykeltur, og smerterne i mine achillesener gik over igen og den truende krampe blev også væk. Én time og man har smadret sig selv.

Her til morgen har jeg det behageligt i kroppen. Det er tirsdag. Tirsdag = gymnastik dag. Men først morgenkaffe, morgentrafik og 8 timer på kontoret.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar