2 Udgivet i Hverdagen/ Kraveben

Håb for min førlighed?

Jeg mødte Lena til spinning i dag. Lena, I ved, det var hende der (Knirk-knack-knirk-knack) konstaterede løse knoglerender i mit kravebensbrud, én junidag i Føtex.

Lena, hun er fysioterapeut og hun blev dybt forarget, da hun hørte, jeg ikke gik til genoptræning . “Jamen, det er fordi kirurgen sagde …”, pippede jeg.

Kirurger!!?!!”, sagde Lena. “De har ikke en SKID forstand på genoptræning!!”

Hun foretog en grundig undersøgelse af min døde skulder, der under bruseren i omklædningslokalet. Lena har en idé om, hvordan jeg vil kunne genoptræne. Hun mener det er området omkring mit skulderblad, man skal arbejde med. Jeg blev glad, for når sandheden skal frem, er jeg en anelse bekymret for min førlighed, her 5 uger efter sidste besøg på Kolding Sygehus. Jeg kan stadigvæk ikke løfte min arm og har så mange smerter, at det snart er en vane. (Goddag. Jeg hedder Helle. Jeg har grønne øjne og smerter i skulderen).

I morgen vil jeg ringe til kirurgen og bede om en henvisning til en fysioterapeut.

Andre blogindlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Peter Holm Nielsen
  5. oktober 2010 at

  Det lyder også underligt, at du ikke allerede er i gang med genoptræningen. Jeg skulle begynde genoptræning allerede dag efter operationen, men jeg havde selvfølgelig kun en skrue i skulderen.
  Håber du kommer hurtigt i gang.

 • Svar
  Helle
  5. oktober 2010 at

  Kirurgen sagde, det ikke gjorde nogen forskel, så det behøvede jeg ikke (!). Jeg træner selvfølgelig alligevel, men ikke styret og struktureret.

 • Læg en kommentar