0 In Bare pjat ..

Hadegaven

Hadegaven – som jeg vandt til gymnastikholdets juleafslutning sidste år – blev sendt tilbage i omløb i aftes. Efter at have stået på mit badeværelse og “pyntet” i et helt år, tog jeg de to små trolde med ud til Camilla. Hun arbejder i butik og er rigtig god til at pakke gaver smukt og indbydende ind. Og så har hun et kæmpe lager af flot gavepapir og jeg kunne frit vælge. Bagefter byttede jeg gave med Bente, som tog pakken med for mig. Jeg ville være sikker på, ingen skulle komme i tanke om, at det var mig, der havde troldene med hjemmefra.

Efter træningen i aftes var der glögg, æbleskiver og pakkeleg og min strategi virkede. “Jeg valgte den pakke der var flottest pakket ind!”, sagde den nye heldige vinder (og tilføjede: “Nu kan jeg se, det var en dårlig idé“).

Sludder og vrøvl.

Det er en ære at vinde hadegaven. Inderst inde er hun nok glad over at skulle have “Adam og Eva” stående på kaminhylden i et helt år.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Hvilemandag

Mine lår er hårde som sten i dag, efter 3 dage i træk på MTB. I aften hviler jeg ud med gymnastik. Mountainbiken er lige så møgbeskidt, som jeg efterlod...

Close